Nu är det er tur

bild2
Ge mig en rubrik, ett tema, en lista, ett bilduppdrag eller något annat så gör jag det. Ni får vara med och bestämma. Jag känner mig torr i bollen och behöver input.
Heja, nu kör vi!

Kommentarer

 1. Kan du inte göra en liten kurs för oss som aldrig har petat på ett klänningsmönster? Jag vill lära mig hur man gör, men det känns alldeles obegripligt med alla streck och krumelurer!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med ovandstående - klänningar! Kan du inte låta oss vara med när du syr ihop en klänning? filma eller ta kort steg för steg. Jag är jätte nyfiken!:)

  SvaraRadera
 3. Ta en bild på något rött, blått, gult, grönt, svart, vitt, lila, orange osv som betyder nåt för dig och skriv nåt kort om dem. Det kan vara prylar, kläder bara knasiga saker.
  Vill man inte köra färger kan man ta begynnelsebokstäver istället. Alfabetet är väl kanske väl långt, men bokstäverna som finns i ditt namn eller så.

  SvaraRadera
 4. 1. En dag ta bilder från ett barns perspektiv. Typ under en meters höjd.
  2. Eller en katts - Tema: Vad Ser Sixten?

  SvaraRadera
 5. Jag fastnade genast för Stephanies förslag - katt tema, Sixten och Sune perspektiv.

  Annars så skulle det vara roligt att vara med på en promenad i dina hemtrakter, du kan återge naturen så bra med din kamera.

  SvaraRadera
 6. Sytips och klännings-show!

  SvaraRadera
 7. mera klänningar! eller sömnad över lag..

  SvaraRadera
 8. Klänningar, retro, symönster.

  Såklart :-)

  SvaraRadera
 9. En bild i timmen! :)
  Det tycker jag skulle vara roligt om du gjorde :)

  SvaraRadera
 10. Många roliga förslag! Jag har funderat länge på en bild i timmen. Färgbilder är kul och kattema också. Klänningsshow, absolut och promenad i hemtrakterna ja.
  Tack för alla bra förslag.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg