Symentor på besök

boel
Rara Boel är här på besök hos oss  nästan en hel vecka och hon hjälper oss med ditt och datt. Idag har vi tillbringat dagen med att skrapa bort färg på gjutjärnsräckena på verandatrappen. Själv slipade jag mest och sällan i mitt liv har jag i varje por och veck blivit så skitig. Som vanligt när man ägnar sig åt en tråkig syssla som skrpaning och slipning går det lättare om man 1) har trevligt sällskap (och det hade jag ju) och 2) om man ser målbilden framför sig. För fint ska det bli. Så småningom.

9df8043cf52c11e2954322000ae80d8d_7[1]

Kommentarer

  1. Snubblade in på din blogg medan jag letade inspiration till mitt syrum.
    Så fina saker du syr och vilket underbart hem ni har skapat! Kommer fortsätta följa dig och låta mig bli inspirerad.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg