Vintage: Långklänning från 40-talet


Sist jag var i Stockholm och besökte vintagebutiken Old Touch fick jag med mig den här pärlan hem. Det är generellt sett svårt att gå tomhänt därifrån och dessutom är de väldigt bra på att ha vintage i lite större storlekar. Jag behöver alltid lite fina konsertklänningar och det var till det ändamålet jag köpte den här.


Jag ska ta in den något i midjan och skala bort någon centimeter på längden. Annars kommer jag att snubbla på den. Det har en intressant konstruktion som inte riktigt framgår av bilderna. Den har dessutom rejäl vidd i kjolen och är ganska tung. Jag gillar den mycket och när jag inte har den på mig får den pryda någon vägg i huset.

Kommentarer

  1. WOW! Verkligen fin vacker och snygg som helst och modell passar dig utmärkt!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg