Lady in red

Först köpte jag skorna. Sedan hittade jag tyget. Det ska bli en sval sommarklänning.Kanske något i stil med denna som jag hittade i en bok.Eller ungefär. Just nu skissar jag bara. Vi får se var det landar.Men i vilket fall blir det nog fint med 40-talshår till och till sommaren kan jag ha den när jag sjunger med swingbandet.

Kommentarer

 1. Jag vill oxå vara frän och kunna sjunga!

  SvaraRadera
 2. Gud vad roligt det ser ut. Och vilka skor du fått tag på! Sedan har jag en fråga: Vad använder du för provdocka, och är den bra? Ha det fint! /Johanna på http://sugarsnappy.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Jag vet inte var provdockan heter för det är min systers som jag lånat på obestämd tid. Den kan jämföras med Diana-dockan storlek medium. Sedan har jag satt en BH på för att öka kupstorleken lite :) Kostar från 1500 kronor och uppåt ny men det är värt varenda öre att ha en.
  Här finns flera alternativ på skräddarbystar:
  http://www.bergman-johansson.com/

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg