19 apr. 2009

Lady in red

Först köpte jag skorna. Sedan hittade jag tyget. Det ska bli en sval sommarklänning.Kanske något i stil med denna som jag hittade i en bok.Eller ungefär. Just nu skissar jag bara. Vi får se var det landar.Men i vilket fall blir det nog fint med 40-talshår till och till sommaren kan jag ha den när jag sjunger med swingbandet.

3 kommentarer:

 1. Jag vill oxå vara frän och kunna sjunga!

  SvaraRadera
 2. Gud vad roligt det ser ut. Och vilka skor du fått tag på! Sedan har jag en fråga: Vad använder du för provdocka, och är den bra? Ha det fint! /Johanna på http://sugarsnappy.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Jag vet inte var provdockan heter för det är min systers som jag lånat på obestämd tid. Den kan jämföras med Diana-dockan storlek medium. Sedan har jag satt en BH på för att öka kupstorleken lite :) Kostar från 1500 kronor och uppåt ny men det är värt varenda öre att ha en.
  Här finns flera alternativ på skräddarbystar:
  http://www.bergman-johansson.com/

  SvaraRadera