The making of a dress

Så är det äntligen dags att kolla om konceptet håller i verkligheten. Jag har skuplterat fram en design på min skräddarbyst som nu ska omsättas till en klänning. Det är alltid lika spännande.

Klänningen ska få fickor. Det är så praktiskt till läppstift, fickpengar och mobil om man vill slippa väska. Och kjolens vidd maskerar innehållet. Dessutom gillar jag att ha händerna i fickorna. Då känner jag mig lite hemlig.
Det är ganska mysigt när alla sitter runt samma bord och var och en gör sitt. Thomas planerar program, jag syr och Sixten försöker vara i vägen så mycket han kan. Helst vill han ligga på tyget precis när jag ska sy i det. Han är inte rädd för symaskinen direkt.


Förhoppningsvis får jag den klar till på lördag. Då jobbar Thomas som konferencier på en stor dansgala på Malmö Arena och vi ska dit ett helt gäng. Då kan jag premiärbära mina röda skor till (med risk för skoskav javisst!).

Kommentarer

Populära inlägg