En kväll i Kalmar...

... jobbade Thomas som programledare för en lokal variant av Let's Dance - Shall we dance. Även sambon fick följa med.

Under dagen drog jag mitt strå till stacken för att hjälpa till med ekonomin så här mitt i finanskrisen genom att shoppa både ditt och datt. Jag firade också in våren med årets första kulglass. Mumma.

Det var ett proffsigt arrangemang på kvällen med både lokala profiler som dansade och proffsdansare från riktiga Let's Dance. Jag fick nästan foglossning bara av att titta på deras höfter i samban. Men man är ju inte så tränad själv...Jag träffade härliga John i Valje. Legendarisk arrangör, och vi fann varandra direkt. Här i den helt nysydda blåa klänningen jag talade om i ett blogginlägg från 5:e maj.Tony Irving var juryns ordförande.Nu hem ljuva hem och snart ska vi käka middag med Baileys-Susanna (som alltid är anonym här på bloggen) och hennes man Pelle.

Kommentarer

Populära inlägg