SagoklänningDetta är det mest avancerade jag sytt och jag höll på 3 veckor med den från skiss till färdig blåsa. Inte full heltid dock :) Jag gjorde den främst till min video till sången Strange World. Men jag har använt den några gånger på konserter efter det, eller som på bilden när jag uppträdde på fjolårets Guldklavengala. Ni som även kollat in gamla bloggen vet att jag skrivit om detta innan. Men jag tror ingen är där också kollar så mycket längre.

Det är egentligen både en klänning och en kjol. Om man tar bort volangkjolen har man en lite enklare långklänning. Det varmrosa tyget har flera nyanser och de handsydda blommorna i olika storlekar som löper på ena sidan är ett lite glansigare tyg. Den rör sig fint och sitter bra. Man känner sig lite som ett sagoväsen när man har den på sig. Men den kanske inte något man tar på sig för en runda på stan.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg