Den blåa sidenklänningen

Här kommer då lite bilder på klänningen som Boel sydde till mig i sidentyget jag fick av Thomas i julklapp. Jag är så glad, så glad för den här! Jag har gått runt hela förmiddagen och bara gjort hoppsasteg och dansat runt med klänningen på.
Jag ska ha den på mig på Guldklavengalan den 12 juli första gången. Hurra!

Den fladdrar så fint när man dansar runt.Jag gillar verkligen modellen. Den är en Vintage Vogue från 1952 och man känner sig som prinsessan på vift.Boel har till min stora glädje gjort ett tillägg i form av fickor. Tänk så praktiskt!Jag ska sy en liten jacka till den och ett skärp i samma tyg.Tack Boel! Du är bäst!Ps. Mönstret ser ut så här...

Kommentarer

  1. Så himla fin den blev! Jätte, verkligen!:)

    SvaraRadera
  2. Ursnygg klänning, förstår att du har dansat runt av glädje.

    SvaraRadera
  3. testar bara om det funkar /Anna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg