Ett musikerhjärtas drömEn flygel är min våta dröm.

När jag producerade musik ett år på folkhögskola fanns en sprillans ny flygel att spela på. Det var det vackraste av instrument med ett underbart anslag och en helt förtrollande klang. Det var som om instrumentet i sig lockade musiken ur mig och jag satt där och spelade varje ledig stund. Det året skrev jag musik till 2 skivor varav en var instrumental och pianobaserad. Vid samma tid hade jag världens crush på Shakespeare och köpte alla hans samlade verk. Därför fick alla mina instrumentalstycken från denna tid namn från hans texter.
Året på folkhögskolan är nog det mest kreativa året jag fått uppleva rent musikaliskt.

Tänk då att få ha ett sådant vackert och respektingivande instrument hemma. Det måste ju vara varje musikerhjärtas dröm. Det är i allafall min.

Ja, om priset inte spelade någon roll det vill säga.

Ps: Den person som känner att de har en sisådär 200 000-300 000 kronor över får gärna höra av sig till mig. Jag lovar att komponera den vackraste musik som tack. Ds.

Kommentarer

  1. Hejsan!
    Vilken underbar blogg du har!!! Nu har jag tittat runt och tänkte tala om att jag gärna besöker dig igen!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg