KlänningsinspirationOj så vacker!
Tänk dessutom om etapperna var i lite mera lätt tyg som kunde röra sig med vinden.
Jag har satt modellen på min to-do-lista.

Kommentarer

 1. Nja, hela klänningen är i samma tyg, men volangerna är rundskurna och det är möjligt att livet är förstärkt, vilket man inte kan säga utan att känna på det. Detta hälsar din symentor, kvinnan som vänder mönster uppochner och sätter bakfickor fram.

  SvaraRadera
 2. Jo, denna klänningen ja. Men den jag tänker sy ska vara i lättare tyg i kjolen så att volangerna rör sig med vinden. Denna är bara inspiration som modell, hälsar din syelev tillbaka.

  SvaraRadera
 3. Men förlåt då... Jag läste väl för snabbt...

  SvaraRadera
 4. Vilken helt fantastisk klänning!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Detta vara en sen kommentar, men jag bara älskar den här klänningen, och klurar också på om man kan sy. Var hittade du den? Mönster? underbar hemsidan, och underbart vardagsrum (säkert hela huset) mvh christine

  SvaraRadera
 6. Javisst är den underbar! Jag har inget mönster utan tänker göra ett eget efter denna modellen med hjälp av provdockan. Jag har hittat ett tyg som kan passa nu, nu fattas bara tiden.
  Kommer inte ihåg var jag hittade bilden.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg