La dolce vita del 1

Många bilder blir det men det var ju så vackert och underbart trivsamt att vara där på Ulvhälls fina herrgård.Vi anlände lagom till eftermiddagsfikat. Åh, så mycket gott det fanns framdukat. Och vädret!När vi druckit kaffe klart på uteserveringen gick vi ner och softade på en filt på gräsmattan nere vid havet. Vi läste tidningar och drack kall öl. (Ja, det finns ju alkoholfria alternativ också för den som önskar det)Vi bodde här.I sviten fanns vardagsrum, sovrum och stort badrum med bubbelbadkar. Som om inte det var nog välkomnades vi också av ett fruktfat samt champagne som jag älskar. Jag gjorde hoppsa-steg, så härligt var det. Jag vill inte vänja mig. Jag vill att det ska vara lika fantastiskt varje gång jag råkar ut för det.

Kommentarer

  1. Var det inte Ulvhäll som hade det otäcka hotellet i Strängnäs oxå? URK!!
    Men herrgården är ju jättefin, tro hur jag ska övertala Peter att ta med mej dit.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg