Allsångskväll i Hoglands Park

Inte för mig (på scen) utan för Thomas som gjorde ett mycket kort men bejublat inhopp på allsångskvällen. Jag var den ständige fotografen som vanligt.Jag köpte en städrocksliknande klänning på Indiska igår. Jag ska justera den lite formmässigt så småningom men idag var den i original.

Thomas var rolig på scenen som vanligt. Han sjöng också. Även detta mycket roligt. Se klipp på Thomas blogg.Efteråt gick vi och käkade med Josip och Kajsa. Jag fick en enorm portion mat. Jag fattar inte att någon kan få ner allt det där, inte ens stora karl.

Kommentarer

  1. Tyckte klänningen såg så fin ut så jag kilade förbi Indiska och tror du inte det sista exemplaret ville bli mitt! :) Ekologisk var den ju också. Hurra! Tack för inspirationen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg