Berätta för mig...Jag vet ju ungefär hur många läsare jag har och är glad att det ökar lite pö om pö. Men, det hade varit så kul att veta mera om er.

Till exempel:
Vilka är ni? Vad tycker ni är allra roligast att läsa om? Vad är det som får er att återvända hit?
Ni får skriva vad ni vill egentligen och jag begär ingen roman.
Och har ni några frågor till mig får ni gärna passa på.
Men skriv något, kanske bara hejhej :)

Kommentarer

 1. Liselotte S Carlson26 juli 2009 kl. 13:00

  Hejhej! ;-)

  Jag läser för att du skriver fantastiskt. Lätt och fluffigt, som sockervadd!
  Och för att du lägger ut många och fina bilder, uppdaterar ofta, är rolig, smart, sanslöst söt och lyckas få mig att vilja läsa mer om sådant jag egentligen inte ens är intresserad av.

  Du har skapat en bli-glad-blogg och puttar snart ner Thomas från charmtronen :-)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar att läsa om dina kläder och syprojekt! Mycket bra inspiration. Antar att jag följer dig med Bloglovin för att bloggen är så fin, och faller mig helt i smaken!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag har halkat in till dig via Boellas blogg, så det var nyfikenheten som "drev" mig hit, men för mig räckte det med ett besök för att lägga in sidan i min "dagliga runda". Du skriver lättsamt o glatt, lägger ut mycket och fina foton. Du skriver om så mycket olika saker som känns kul att följa. Jag blir helt enkelt glad av att titta in här. Kul är också att jag via din sida hittade Thomas blogg.
  Jag ser fram mot att fortsätta följa dina skriverier och kommande syprojekt!

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte hur jag hamnade här från början men jag fortsätter läsa eftersom även jag syr kläder och det är så kul att få se dina alster. Du syr ju rätt mycket och och har en fin stil. Tack för att du bloggar!

  SvaraRadera
 5. Hejsansvejsan!
  Jag håller med alla tidigare "kommentatorskor" ;)
  Fina bilder, fin text, och jag syr också själv och älksar att spana in andra som ochså syr!
  Tack och fortsätt inspirera!

  SvaraRadera
 6. Hej hej!

  Jag hittade hit för ett tag sen när jag sökte op nåt med sömnad men sen tappade jag bort sidan tills jag av en slump halkade in på den i förrgår igen... ;) Jag håller med om det som nån skrev ovan att detta är en bli-glad-blogg :) Det är därför som jag återvänder hit. Jag sjunger nämligen själv (inte längre i ett band dock) och älskar att sy (även om jag inte gjort nåt klart ännu *oops* kanske dags nu?) Sen börjar jag mer och mer gilla kläder från 20-tal upp till 60-talet. Ja vintage då. Men jag är för feg ännu för att ge mig på det. Jag älskar att fotografera också (använder sambons system) Sen får jag också en mysig gammeldags känsla när jag surfar in här... och det gillar jag :-) + att dina klänningar är så fina!

  Ha det så bra! Nu ska jag läsa vidare :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg