Små pysselfynd och ett par lackskor

I Visby hittade jag följande bok med beskrivningar på stickat och virkat i vintagestil. Kunde inte låta bli att köpa den trots att jag inte kan sticka. Men det är det ju alltid någon som kan. Man kan försöka vara snäll mot den personen...Jag hittade också ett par fina skor i lack. Nya fast i retrostil på rea och väldigt sköna.När jag kom hem hade följande landat i min brevlåda. Jag nappade på ett erbjudande på McCalls. Köp ett mönster få ett gratis. Så jag köpte 3 stycken och fick följaktligen 3 stycken gratis. Hurra!Det här är det mönster jag längtar efter att sy först. Dessutom ska det vara "Fast and Easy" men det återstår väl att se.

Kommentarer

  1. Ja vill å ha... Den klänningen är väldigt finurlig. Sys liksom i ett stycke. Självklart skall jag sticka dig ett par shorts. Kanske en bikini också. Om du är snäll.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg