Chockrosa klänning

Här är mitt senaste klänningsprojekt. Tyget är galet chockrosa.
Jag har inte bestämt än om jag ska ha ärm eller inte. Kanske en liten en. Tyget är vanligt billigt bomullstyg jag köpte för 29 kr metern på Stoff & Stil. Visst kan det fälla lite i tvätten men det är busenkelt att färga om. Tänker i vanlig ordning lägga till fickor. Det är så praktiskt för småsaker. Med en passande underkjol så blir det nog en gulllig liten klänning.

Nu när vi har så fint i vardagsrummet har jag flyttat in symaskinen där. Jag sitter granne med kakelugnen. Och någon meter bort ligger Sixten utslagen i sammetssoffan. Vi håller varandra sällskap. Ibland kommer han och lägger sig mitt på tyget jag jobbar med, som för att påminna mig om att jag kanske borde klappa honom lite.

Som ni ser brukar jag skriva små kom ihåg-anteckningar på min hand. Imorgon ska jag till exempel inte glömma att gå in på banken och skaffa en ny bankdosa. På tal om ingenting...

Kommentarer

  1. så duktig du är på att sy! som jag önskar att jag kunde få en sådan vacker drapering på mina klänningar

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg