Nya loppisäventyr

Var en runda på stan idag och råkade se ett par komma bärande på en cool soffa. Då slog det mig plötsligt att 34:ans Fynd hade öppet. De har bara öppet på lördagar och jag har faktiskt aldrig kommit mig för att gå dit innan.

Det gick snabbt. Jag såg direkt den pidestal jag behövde och lite annat som plockades upp på vägen till kassan. Ett litet bord till öronlappsfåtöljen och en ram med välvt glas. Som ni ser blev det inte speciellt dyrt.Pidestalen har redan fått ny vit färg. Även klänningen fick vit färg. Det gör inte så mycket. Det är min det-är-varmt-och-den-är-sval-klänning.Har också hunnit städa ur min snickeboa. Ett vindsförråd där jag har alla verktyg, färg, penslar och annat. Nu ryms även en del annat.

Ikväll är det jag och Coloriste karamellbrun. 2 askar. Nu ska håret få en nyans av rött igen.
Håll tummarna att det blir bra!

Kommentarer

Populära inlägg