Den fiffigaste lösning jag någonsin sett

Hittade denna syskåpslösning i en burdatidning hos min syster igår och tänkte: "JA! En sån ska jag ha". Supersmart och platsbesparande. Klicka på bilden för att se den större.Tidningar och mönster i dokumentsamlare, smålådor för småsaker, genomskinliga plastlådor, magnetburkar på metallister, saxar och andra verktyg på krokar. Och allt går att stänga in i ett skåp. Hurra! Burda borde få ett pris.

Dessa skåp är inte helt ovanliga heller. Jag har sett dem på loppisar, second hand-ställen och på antikställen i alla prisklasser. Det borde rimligvis funka med vilket större skåp som helst.

Kommentarer

 1. Det var en mycket bra lösning med skåpet.
  Och tack för besöket. Min provdocka köpte jag via blocket, vet inte ens vilket modell det är, men inte Diana. Däremot är den också (som Diana) väldigt vingligt. Det blir säkert någong gång en lite stabilare provdocka i mina mått.
  Mycket fin blogg du har!
  Hälsningar / ela

  SvaraRadera
 2. Men gud! Ååå jag vill också ha så där organiserat!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg