Före och efter

Så här såg vardagsrummet utan innan min köphets på gamla möbler började. Det var den enda bilden jag hittade. Jag och Thomas kom med på köpet. Och visst ser det helt ok ut? Jag gillar den ljusa vita stilen men var så himla trött på den där soffan. Soffbordet, som var ett skrivbord från början var en loppisfynd. Men det var ändå för mycket Ikea!Så snubblar man över en soffa och blir förälskad fast det inte var en sådan man tänkt sig från början. Och så leder det ena till det andra... Sån är kärleken.

Nu ser det ut så här:


Nu kan man plocka fram saker som inte passade så bra in i det vita Ikearummet och helt plötsligt passar de in perfekt (som trähästarna ovan som legat i låda länge) men å andra sidan är det mycket som inte passar in nu (till exempel den vita TV-bänken). Så jag frukar att detta bara är början.

Eftersom vi har två kakelugnar i lägenheten och en av dem finns i vardagsrummet passar det nygamla rätt bra, tycker jag. Jag gillar det. Det känns inbjudande.

Sixten har i allafall funnit sig väl tillrätta. Han passar överallt oavsett inredning.Vad tycker ni?

Kommentarer

 1. Oj, gosh vad fint ni har det, fullständigt älskar den röda soffan.

  SvaraRadera
 2. Oj, så fint det blev, Anna! Snart får jag se förändringen irl!

  SvaraRadera
 3. Jättemysigt, och Sixten han har verkligen funnit sig tillrätta.

  SvaraRadera
 4. Underbar soffa! Vi har också en i röd sammet men inte lika tjusig!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg