Mer blir mer...

Ja, nu har jag släpat runt på möbler precis hela dagen. Än hit och än dit. Fram och tillbaka. Vissa pjäser kunde faktiskt inte vara på något annat ställe än där de redan var. Men det tog både tid och kraft att komma till den insikten. Nåja, det som blev bestående var att vardagsrummets bokhylla fick flytta in i matsalen. Det fanns en nisch i väggen där den kunde bo. Och halvmånebordet som stod i matsalen fick bo i vardagsrummet. Mera plats för att umgås många.

Det som tog längst tid var att flytta hylleländet. Hyllan måste ju tömmas innan den kunde rubbas. Eftersom jag var hemma själv fick jag ta till knep som att lägga handdukar under hyllan så att den kunde glida lättare fram på golven. Sedan skulle ju allt in i hyllan igen. Jag har 3 ton böcker, mest fakta och lär-dig-nya-saker-böcker. Och inte bara in för sakens skull utan så att det blev snyggt.

Det som höll mig sällskap var minst 5 episoder av serien Mad Men. Har ni inte sett den kan jag rekommendera den. Utspelas i början av 1960 på en reklambyrå och jag är tacksam att jag inte fanns då för vilka mansgrisar kvinnor fick stå ut med! Nåja, kläderna är i alla fall väldigt fina.

Nu har jag skalat av och renodlat inredningen, men nu måste jag städa förråden för att få plats med allt jag sorterat bort. Så mer ger mer!

Förutom detta ska jag försöka lämna lägenheten imorgon och gå ner en runda på stan.

Det här blir mitt allra första inlägg utan bild. Det känns konstigt och tomt. På tal om ingenting...

Kommentarer

  1. Jag undrar var jag skall bo. Skall jag ta kontakt med Pelle och Sus redan nu? De har kanske plats i sin carport...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg