A view from the topSixten ser ut över världen. På tal om ingenting.

Idag dog vi nästan när vi skulle bära upp den röda svängda sammetssoffan för den svängda trappan genom flera rum in till vardagsrummet. Den var grymt tung, gick inte att få grepp om och sällan svängde soffan på samma håll som riktningen dit vi skulle. Soffan fick rotera i alla riktningar, kan man säga, och vi med den.
Det gick till slut.

Pandoras ask är vidöppen. Nu klurar jag på en allvarlig ommöblering. Vi får se var mina funderingar landar.

Ja, visst ja. Vi hittade ett soffbord också idag. Jag inser nu att det är förenat med ekonomisk fara för mig att gå in på det där antikstället. Jag lyckas alltid få med mig något ut.

Bilder kommer...

Kommentarer

  1. Hmm... Är det regn jag ser på rutan? Stackars stackars er som fick slita med soffeländet. Jag, med min möbelbärarfobi, kräktes nästan när jag läste om det...

    SvaraRadera
  2. Visst är det otäckt! Jag skulle bara köpa en liten bokhylla till vardagsrummet och nu får jag krypningar när jag tittar på mitt vardagsrum. Nu vill jag ha nya tapeter, en till bokhylla, tvbänk, nån annanstans att ställa torkställningen, finare gardiner, bli av med keyboarden (som ingen spelar på).
    Det vore fint om jag började med att torka bort dammet, putsa fönstren och torka golvet...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg