16 sep. 2009

Boelbesöket, so far...

Vi har klippt ut mönster. Boel ska hjälpa mig att sy en toile av en komplicerad 50-talsmodell.Vi hängde med Thomas när han skulle prova ut nya glasögon och passade på att prova dessa Modesty Blaise-brillor. Vi ser grymt konst-fackiga ut.Vi firade Boels 50-årsdag på 2 rum och kök i Karlskrona. Vi åt deras specialitet: Fondue. Ser jag så bra ut när jag fyller 50 år blir jag mycket glad.Vi hade mycket trevligt. Sedan tog vi tåget hem.

2 kommentarer:

  1. Tack för att ni gav mig en oförglömlig födelsedag i den lugn och ro jag ville ha! Och tack för att du skriver så gulliga saker... Om åldern, vet du...

    SvaraRadera
  2. Alltså- jag skojar inte eller överdriver nu; men jag satt och tittade på bilder från hennes uppvaktning och tänkte. Vilken snygging. Och vilket kalas med tanke på att hon bara kan vara i trettioårsåldern. Har nog Aldrig sett en fräschare 50åring. Vad är hemligheten?

    Föresten grattis till det makalösa huset

    SvaraRadera