Boelbesöket, so far...

Vi har klippt ut mönster. Boel ska hjälpa mig att sy en toile av en komplicerad 50-talsmodell.Vi hängde med Thomas när han skulle prova ut nya glasögon och passade på att prova dessa Modesty Blaise-brillor. Vi ser grymt konst-fackiga ut.Vi firade Boels 50-årsdag på 2 rum och kök i Karlskrona. Vi åt deras specialitet: Fondue. Ser jag så bra ut när jag fyller 50 år blir jag mycket glad.Vi hade mycket trevligt. Sedan tog vi tåget hem.

Kommentarer

  1. Tack för att ni gav mig en oförglömlig födelsedag i den lugn och ro jag ville ha! Och tack för att du skriver så gulliga saker... Om åldern, vet du...

    SvaraRadera
  2. Alltså- jag skojar inte eller överdriver nu; men jag satt och tittade på bilder från hennes uppvaktning och tänkte. Vilken snygging. Och vilket kalas med tanke på att hon bara kan vara i trettioårsåldern. Har nog Aldrig sett en fräschare 50åring. Vad är hemligheten?

    Föresten grattis till det makalösa huset

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg