Kunglig ring

Jag kunde inte motstå den. En ring som även är en liten prinsesskrona. Den var inte så dyr heller. 99 riksdaler på Sisters.Samtidigt som jag sitter vid min lägereld ser jag genom vardagsrummet in i matrummet att Boel sitter vid sin. Vi simultanbloggar. Jag hämtade hem henne igår kväll från flygplatsen och under tiden jag var på jobbet idag har hon diskat och gått på stan. Vi möttes på torget och gick en runda in i en ny, faktiskt helt meningslös tygaffär som öppnat. Där fanns ingenting och dyrt var det dessutom. På vägen hem hittade jag ringen som nu sitter på mitt finger.

Boel hade med sig underbara tyger. De har nämligen haft flyttrea i butiken där hon arbetar så hon passade på att fynda även till mig. Bland annat fanns 2 underbara blommiga tyger i tunn, tunn bomull.Nu väntar vi in Thomas som kommer med flyget om några timmar från Dansbandskampens presskonferens i Strängnäs.

Hej hopp!

Kommentarer

  1. Å vad härligt med besök med samma intressen som en själv! Hoppas ni hittar mycket fina tyger och blir ordentligt inspirerade av varandra!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg