Långt fotoprojekt

Jag har en stor familj med lång släkthistoria och fram tills nu har det funnits fotografier utspridda överallt hos alla i gamla lådor, kuvert och album. Alla dessa har jag lånat hem och scannat in högupplöst. Dessutom har jag redigerat bort damm, repor och fixat till de kort som blivit blekta. Det har tagit lång tid, närmare 2 år men nu börjar jag närma mig slutet av detta restaureringsprojekt.

Nu ligger alla vackra kort i en stor mapp på min dator och snart ska alla i familjen få sitt exemplar på DVD av alla bilder. Sedan kan ju var och en välja om de vill göra en större kopia av någon bild. Men framförallt finns de bevarade i mer än ett exemplar.

Jag kommer att visa några av de finaste bilderna här så småningom.

Kommentarer

  1. Underbart initiativ! Men kom för guds skull ihåg att backauppa din hårddisk med en sån här dyrgrip på den.

    SvaraRadera
  2. Eller också gör du en bok. Finns på jättemånga fotosajter. Inte särskilt dyra heller. Min bästaste vän gjorde en på sin dotters bröllop. Såå himla snygg.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg