Rosor är röda

... och min framtida klänning också.

Jag köpte 5 meter av detta härligt röda, lite kraftigare tyg när jag var iväg och shoppade tyg med Boel. Jag tänkte att det skulle bli en ny klänning i 50-talsmodell till helgens Stockholmsturné med swingorkestern. Men jag hinner inte sy den innan jag åker imorgon. Det kom ju ett hus emellan.När vi sedan var i Köpenhamn med Sigge och Ann-Mari (från Norrbotten) så hittade jag dessa skor som jag kan ha till. Det blir nog väldigt fint när det väl är färdigt. Det hade passat fint in på Nalen. Men ack nej, jag hann ej.

Nåja, om inte annat blir det en fin ensemble att glida runt med till jul, i vårt hus!

Det rutiga tyget är sidentyg. Jag köpte det till Thomas. Han ska få en fin näsduk till kavajfickan och kanske en matchande fluga.

Kommentarer

Populära inlägg