Det svåra mönstret...Jag kämpar på med det där voguemönstret men vi kommer inte överens. Detta är egentligen bara en toile, alltså en test i ett slasktyg. Tyget tog Boel med sig när hon reste hit. Jag tror att om jag lyckas sy den enligt de instruktioner som finns är "slasktyget" ändå så pass fint att man kan använda klänningen. Boel hade väskan full med tyger till mig. Det är bra att ha en kontakt i tygbranschen. Om hon ändå bara bodde lite närmare, min symentor.

Kommentarer

 1. Jag tycker att det ser bra ut. Men vilka detaljer tycker du bli inte riktgi bra?
  Tyget gör sig ju alldels utmärkt även på riktig ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag har ju inte kommit så mycket längre än att bara nåla på den på dockan för det är tex sydda specialveck som spökar, vet inte hur jag ska göra med dem...

  SvaraRadera
 3. Om du försöka plåta mönstret ... kanske jag fatta hur dom menar ...

  SvaraRadera
 4. Vad menas med "slasktyg"?? Att det är fult?? Det är ju HUR FINT som helst!!! Hoppas jag har fel =)

  SvaraRadera
 5. Caroline: Haha, ja jag tycker nog också att tyget är ganska fint, även om jag fick det som ett tyg att använda som toiletyg. Det var väldigt billigt reatyg. Men blir försöksklänningen bra, så kommer jag att använda den, absolut. Är fortfarande inte klar med den. Ska får hjälp med de besvärliga vecken nästa gång jag hälsar på min symentor.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg