En skön dag i StockholmEfter en lång skön morgon på hotellet begav jag mig ut på stan. En mössa är bra om man vill låta sin pincurls mogna till lockar under dagen.

En sak som är bra med min Iphone är Google maps. Jag hade aldrig hittat någonstans här i storstaden utan den. Jag, en liten lantlolla som växte upp i en stad med bara ett rödljus. Där jag bor nu finns i och för sig några fler men det är en väsentlig skillnad mot Stockholm.

Målet för dagen var second handaffärer och jag lyckades hitta både till Beyond Retro och Old touch och några andra. Förutom lite hårkammar och smågrejer så blev det följande fynd.

Ett nattlinne...

Och en rosa klänning...


Ungefär vid 16-tiden blev det olidligt att vara i stan. Sååå mycket folk som slutat jobba och som panikshoppade till helgen. Så då tog jag tåget ut till Strängnäs och på kvällen kollade jag på genrepet av Dansbandskampen.Ikväll är det premiär och jag kommer bland andra att träffa Linda.

Kommentarer

  1. Hej hej, vilken fin blog du har! hittade hit idag, men jag kommer garanterat tillbaka! Har själv en feelgood/glamour blogg fullproppad med en massa bilder och inspiration. Allt från våra bröllopsbilder från Paris, till inredning, mode, mat och design. Och den glamourösa sidan av mammaliver som ung mamma och fru=)
    Kram från mig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg