FlyttskärvorMan blir inte glad när något så fint går sönder. Jag var försiktig men koppen var tunn och skör. Nu finns det bara nio koppar men 10 fat. Suck. Optimisten i mig vill tro att den går att laga men det återstår att se.

Hela dagen har gått åt till att tömma förråd och vardagsrummet på flyttlådor och köra ut dem till huset. Vi får nämligen börja ställa grejer där redan nu. Jag har blåsor i händerna, så mycket har jag burit. Och imorgon kör vi ut lite grejer till.

Det positiva är att det bara är drygt 2 veckor tills vi tar över huset. Det är fantastiskt!

Kommentarer

  1. Du måste ha handskar på dig när du bär! Jag har köpt tunna svarta med gummerad insida på Claes Ohlson! Stor skillnad! Kostar bara en tia paret. Finns säkert på någon järnhandel där vars ni bor å.

    SvaraRadera
  2. annars får du göra en söt liten väggklocka av fatet ;) kram johanna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg