Huset - kontor/bibliotek

Jag verklighetsflyktar. Hela lägenheten börjar fyllas upp med flyttkartonger. Det råder allmänt kaos. Så jag drömmer mig bort en stund så länge.

Så här ser rummet bredvid köket ut i vårt hus såsom de gamla ägarna har det möblerat. Det finns fina trägolv även här och mycket ljus som flödar in.Eftersom vi båda jobbar mycket hemifrån ska vi nog göra kontor och bibliotek där. Platsbyggda hyllor, 2 skrivbord mitt emot varandra i mitten av rummet, en öronlappsfåtölj och en god läslampa till det. Jag tänker mig en ganska vilsam grund i vitt eftersom böckerna sedan kommer att ta mycket plats rent visuellt. Närheten till alla böcker blir trivsamt.Det hemska med både detta rum och blivande sovrummet är att det funnits två kakelugnar som någon ond människa rivit ut för många år sedan. Övergrepp på hus, kallas det. Rökkanalerna finns dock kvar så med lite god vilja kanske andra kakelugnar kan få flytta in så småningom.

Kommentarer

 1. Gud vad fint det är. Jag blir väldigt väldigt avundsjuk!
  Ställ böckerna efter färg, det blir himla snyggt.

  SvaraRadera
 2. Det är väldigt skönt att blogga igen, faktiskt :) Jag får börja att dra mig och min inspiration uppåt på något sätt. Bloggen känns som en bra början.

  Och herrejesus vilket hus. Var ligger detta? Jag blir lite avundsjuk och får ganska mycket landet-längtan.

  SvaraRadera
 3. vilket hus! underbara, vackra rum och de där golven, åh så fina. jag älskar breda trägolv i varm men en fortfarande ljus färg, det där är helt perfekt! det kommer bli jättefint med alla böcker, kanske likt min egna dröm!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg