Klänningsinspiration i rosa


När jag var yngre hatade jag rosa. Det symboliserade flickig hjälplöshet och det var inget jag ville befatta mig med. Nu inser jag att hjälplösheten inte sitter i färgen och att det är en vacker färg, inte minst i de exempel som finns i kollaget här ovanför. Jag kan inte säga att jag äger eller har sytt så många plagg i rosa dock, förutom den skräckrosa klänningen jag sydde för inte så länge sedan. Men den är mera extremrosa och inte fullt lika romantisk.

Kommentarer

 1. Vilket vackert hus ni köpt! Grattis!

  SvaraRadera
 2. Klänningarna är helt fantastiska!

  SvaraRadera
 3. Tycker egentligen inte heller om rosa! Ändå så tycker jag att jag hittar mer och mer rosa ideer!
  Men det är en enorm skilnad på rosa och rosa! Romantiska pudriga toner eller "skräckrosa" som du säger... och den materialet! Och accessoarerna!
  Passar bra på pojkar också! (Men ändå gjorde jag bort mig på öppnaförskolan när jag kallade en pojke med rosa tröja för tjej *oj då! Fniss*)

  SvaraRadera
 4. Precis - jag hatade rosa, nu är det finfint. Till och med på mannen om han vågade.

  SvaraRadera
 5. Helt fantastiska klänningar. Jag befattade mig inte heller med rosa fram tills att jag var typ 17. Så går det när man får lära sig att rosa är feminint och feminint är dåligt.

  SvaraRadera
 6. Jag har, precis som Picasso, haft en rosa period då jag bara ville ha rosa på mig. Sedan gjorde jag helt om och vägrade att ha rosa i flera år. Nu har jag ett sundare förhållande till rosa - om den till exempel sitter på så tjusiga klänningar som de på bilderna så tycker jag att den är fantastisk!

  SvaraRadera
 7. ska först säga vilken härlig blogg!
  men åh så vackra klänningar!! var är dom ifrån? klänningen längst ner i vänstra hörnet hade ju varit perfekt till studentbalen!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg