Mitt hem är kaosMitt hem är kaos. Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Vi har kört 3 stora lass med grejer till huset och ställt på vinden och ändå finns det så mycket kvar. Vi har inte ens börjat med möblerna än. Nåja, så är det när man flyttar.

Men sällan har man en sån längtan efter ordning och reda och lite glamour som nu när allt är precis tvärtom.

Ikväll blir det lite glamour och lite mera ordning och reda. Jag ska spela pianobar och sjunga musikalmedley med min sångkamrat Jonas på en modevisning. Det ser jag fram emot.
Simma lugnt!

Kommentarer

  1. åh! vilken hur fin klänning som helst! bland det finaste jag sett! kan du inte berätta lite om den? jag är jätteglad över att precis ha hittat din finfina blogg! lycka till med allt flyttande, huset verkar fantastiskt! kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg