Packa, packa liten låda

Klänning: H&M

Jag har börjat packa inför den stora flytten lite smått. Jag börjar med allt som inte syns och som inte används. Om två veckor kan vi börja ställa grejer i huset, vilket passar bra eftersom jag är nästan helt ledig en vecka.

Förra gången jag flyttade från en liten 35-kvadratare överrumplades jag av hur mycket grejer jag helt plötsligt hade. Det tog liksom aldrig slut. Jag tänker med vånda på det nu när jag bott på närmare 80 kvadrat en tid, vi har dessutom blivit 2 stycken som bor här. Det positiva är väl att jag helt plötsligt hittar saker jag glömt bort eftersom allt måste hanteras.

Det slår mig också hur många fönster jag har att putsa. 9 (!?) stora fönster eftersom vi bor i en våning högst upp och har fönster i alla riktningar. Dessutom är det förenat med livsfara att putsa vissa av dem. Jag får lite flyttångest.

Jag kommer fortfarande på: Jäklars, vi har ju köpt hus!
Ett jättefint hus dessutom.
Jag har fortfarande inte riktigt smält det. Det är många vuxenpoäng att köpa hus.


Idag när jag packade satt Sixten och tittade på intensivt. Det var nästan som om han kände att det var något otyg på gång. Som katter gör, gjorde han allt för att distrahera eller vara i vägen. Men det är ganska sött. Det är såklart inte lätt att vara katt och inte få bestämma själv alla gånger. Och han har ju faktiskt bott alla sina 6 år här i detta hus.

Kommentarer

 1. Hej du!
  Jag kommer till strängnäs på ett eller annat vis. Jag och Lene ska antaligen åka bil ner dit. Så vi syns nästa helg! HURRA!!!

  SvaraRadera
 2. Urs vad jobbigt det är att packa och flytta... Det är så tråkigt att hålla på och plocka när man redan i tanken har flyttat in och håller på att möblera ;) Men "den som väntar på något gott.." heter det ju!

  Jag har gjort ett litet "tack inlägg" om dig hos mig!
  Kram

  SvaraRadera
 3. For noen nydelige bilder og for en magisk blogg! Denne skal jeg virkelig begynne å følge :)

  SvaraRadera
 4. Hej! Vilken fin blogg. Och oj vad lik din kisse är min Oliver!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg