Rapport från flyttkaoset

Det är inget vackert och harmoniskt hem vi bor i just nu. Redan är lägenheten full med fulla flyttkartonger och ändå finns så mycket kvar att packa. Det är därför svårt att lägga upp inspirerande bilder. Men jag visar min verklighet som den är i all sin prakt.

Vårt en gång så vackra vardagsrum. Kakelugnen syns knappt bakom alla lådor. De röda finskorna och prickiga trätofflorna gör dock en lite muntrare när man passerar flyttbergseländet. Trätofflor är finfint när man snabbt vi få något på fötterna t. ex för att gå och hämta posten.Den stora fina 60-talsresväskan jag köpte på Röda Korset för 30 kronor rymmer nu några av mina finskor.Till och med Sixten vill fly kaoset och kryper under lämplig tyghög vid varje möjligt tillfälle.Flytta gör man inte i onödan och jag hoppas jag slipper göra det nu på mååånga år.

Kommentarer

  1. Vilken fin blogg du har här! Älskar gamla saker! De här resväskorna får mig att tänka tillbaka och ja...jag har några stående någonstans:)
    Sixten vilken go misse**

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg