Syverkstad igenJag har syverkstad igen. Jag la den besvärliga toilen på hyllan ett tag (Boel, min symentor erbjöd sig kolla på den och ge klarhet i vad som ska göras). Eftersom jag är en otålig person som gärna vill ha en ny klänning tänker jag sy den i ett annat mönster. En röd variant av den blå sidenklänningen kommer att bli jättefint. Det är ett tungt tyg med lagom mycket lyster.

Den observante ser att min provdocka har BH på sig.
Det är inte för få till en fin pushup-effekt utan för att provdockans bröst ska bli lika stora som mina. Bandaget runt midjan är för att slippa glappen som blir när man ökar storleken. Jojo.

Sixten tar det lugnt om dagarna. Han trivs så bra i den röda sammetssoffan.
Undrar vad han kommer att tycka om att flytta så småningom? Jag har berättat det men vet inte om han förstått det än. Jag tror att han kommer att sakna Rosa, min granne väldigt mycket. Det kommer jag också att göra.

Kommentarer

  1. sv: tack för hjälpen med mitt gif-problem! kram :D

    SvaraRadera
  2. Gah, underbar blogg. Vacker dam, fin katt, fantastiskt hem, dunderbra inspiration... Hit kommer jag återvända!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg