Bara så ni vet

Följande har hänt:
- montering av grejer från IKEA. Jag har snart svart bälte i Billyhyllor. Har köpt till en vägg i kommande biblioteket samt ett skrivbord till Thomas och en himmelssäng!
- jag har sjungit på min första begravning. Svårt eftersom jag är så blödig. Döm om min förvåning när andra sångaren visade sig vara självaste Max Martin. Mycket otippat men det var en mycket sympatisk prick.
- Sixten har sprungit ut ur huset och har inte kommit tillbaka än. Han försvann någon gång under eftermiddagen. Mitt katthjärta värker. Jag går rundor och letar och kallar på honom hela tiden. Håll tummarna att inget har hänt honom.
- internet strular. Detta skriver jag från min iphone.

Jag återkommer när det tekniska löst sig.

Kram och sköt om er

Kommentarer

 1. åh, fy! hoppas att sixten kommer tillbaka snart snart snart!

  SvaraRadera
 2. Förhoppningsvis så ligger Sixten under någon buske på er tomt och spanar in sitt nya revir. Hoppas han kommer in till natten eller i morgon bitti. Hälsn fr Ethel

  SvaraRadera
 3. Jag håller tummarna för Sixten. Stackare.

  SvaraRadera
 4. Hoppas också han kommer tillbaka snart.. Håller en tumme! (Två betyder otur). Om han inte gör det får ni nog börja tänka på att han kan ha gått tillbaka hem, alltså till det han betraktar som hemma. När jag fick min katt som först hade bott hos min farmor så gick han hem 3 gånger och det är rätt så långt.. Jag begriper inte än idag hur han lyckades hitta men det är som om de har en kompass eller något.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg