Burda babe

I senaste numret av Burda hade de faktiskt lyckats trycka in flera jättefina modeller på festklänningar i rött. Flera av dem skulle jag helt eller delvis gärna vilja ha på mig (med delvis menar jag att jag kanske skulle välja att förändra någon del på någon modell).
Min absoluta favorit är den längst upp till vänster i röd chiffong. Jag dör en smula när jag ser den. Den skulle få vara precis som den är.
Den ligger rätt högt upp på min sy-så-fort-jag-får-tid-lista.

Apråpå Burda. Nu när retro är så inne; Skulle det inte vara läge för Burda att köra lite specialnummer med decenniumtema? 30-tal, 40-tal, 50-tal, 60-tal... Åh, jag skulle köpa flera kopior av varje nummer för de hade säkert blivit slitna av allt jag skulle bläddra i dem.
Jag hoppas Burda läser detta och hör min bön.

Kommentarer

 1. De har haft retromönster i några nummer. I fjol tror jag det var. Fast vem vill ha en pennkjol med tillhörande "blus" men KORT ärm i tjock rutig ULL? Snyggt men opraktiskt. Åtminstone i Luleå...

  SvaraRadera
 2. Om jag jobbade på Burda skulle jag genast göra ett sånt nummer! Fantastiskt fina klänningar du hittat, hoppas man får se en på dig snart :)

  SvaraRadera
 3. Fast jag menar inte bara några retromönster. Utan ett helt nummer tillägnat t.ex 40-talet med både underkläder, klänningar, blusar, kjolar och ytterplagg. Det hade varit något det!

  SvaraRadera
 4. Har denna tidningen (prenumererar) och jodå... visst finns det mkt i den man skulle vilja göra :) Bl.a. kläninngarna då.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg