Skrämmande uppehåll

Vi flyttar det mesta av vårt bohag denna veckan, vårt nuvarande hem/lagerlokal svämmar över av lådor. Man kan knappt komma fram. Så jag har efter mycket huvudbry bestämt mig för att ta bloggsemester fram till helgen. Lite skrämmande är det för jag vill inte att ni ska sluta komma hit. Till helgen kommer jag att ha flera fina bilder från huset. Hoppas vi ses då!

Kommentarer

 1. Åh, vilket vackert hus... Ser fram emot fler bilder :)

  SvaraRadera
 2. Inte slutar man titta in pga det.. :) Fortsätter titta in tills det finns nya inlägg bara.. :)

  Lycka till med flyttandet, hoppas allt kommer gå bra :) Ser också fram emot bilder!

  SvaraRadera
 3. Vad fint ert nya hus verkar! Och vad fin din blogg är! Jag har suttit här och bara fascinerats över hur fina klänningar du har gjort och mycket annat fint du visar oss!
  Det som är extra roligt är att du har sytt upp klänningar i retromönster som jag har köpt för länge sedan, men bara inte tagit tag i att sy upp. Men nu fick jag ett rejält sug efter att sy mig en "okynnesklänning"!
  Ha det gott och lycka till med flytten!

  SvaraRadera
 4. Jag väntar tålmodigt på dina uppdateringar. Känn lugnet :)
  Och ikväll ser jag dansbandskampen - enbart pgav din karl. han är bäst

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg