Bilder från helgen

I helgen rymde jag som sagt hemifrån, bort från alla flyttlådor och åkte upp till Stockholm en sväng. Första stopp var Dansbandskampen där vi åt en god 3-rätters innan sändningen började.Härliga norrbottningarna Sigge, Ann-Marie och Curt-Göran flög ner från norr.Boel också. Här dansandes med Thomas efter sändning. Mina vänner i The Playtones gick vidare. Hurra!Thomas mötte Lassie. Eller, ja, Lill-Babs som var jurygäst. Han var mycket glad för det.Dagen efter hoppade vi på en färja och hade TD-mediakongress. Thomas fick då tillsammans med sin låtskrivarpartner ta emot en platinaskiva för medverkan som låtskrivare på Larz Kristerz senaste. Här tillsammans med Janett från Warner Music.Lotta från MLP förärades titeln "Årets medarbetare" eftersom hon bokat in Thomas på så väldigt många jobb.Vi åt och drack gott. Jag fick en spabehandling och så handlades det lite i tax-free. Trevlans!Nu, mina vänner kommer jag att ta ett uppehåll igen. Jag är ganska så sönderstressad och behöver tiden till att samla ihop mig. Dessutom har vi fortfarande inte fått ordning på vårt bredband hemma och det mobila är långt ifrån pålitligt. Linnea formulerade ungefär allt som jag också känner. Ja, förutom just hårfärgsbryderierna. Jag är ganska så nöjd med att vara brunett.

Må gott så hörs vi igen nästa vecka.

Kommentarer

Populära inlägg