Den stora granen


Granen är nu skördad till jul. I djup snö plöjde vi fram för att komma åt den. Sedan fick den först åka grävmaskinsskopa innan den åkte lastbil. Den var stor, cirka 4 meter hög fast det trodde vi inte då. När den droppat av en stund i källaren bar jag den (jag släpade den inte för då hade den blivit blöt igen) in i huset. Fatta det. 4 meter gran som jag bar. Jag är rätt stolt. Jag är både stark och envis. Det var först när den slog i taket det slog oss hur stor den faktiskt var. En halvmeter fick sågas bort och jag fick ta hjälp av en stege för att klä den. Men ack, så vacker den blev. Och vad pampig sen!

Naken gran med med mig bredvid för jämförelsens skull.Klädd gran!Sixten slöade i soffan med det tyg som sedan blev soffkuddar.Imorgon ska dagen ägnas åt den årliga produktionen av julklappsskivan. Alltså, musik som jag spelar in och ger bort. Vanligtvis är jag inte så här sent ute. Men det kom ju ett hus emellan i år.

Kommentarer

  1. Underbar julgran! Jag är avis på din kartell-lampa också :)

    SvaraRadera
  2. Jättefin gran!
    Extra plus för att man ser granen under dekorationerna!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg