En kort avstickare

Håhå!
Nu är jag hemma igen efter en kort resa till fjollträsk. Först till dansbandskampen i Strängnäs för att heja på min Thomas men också för att heja på bandet Playtones som sedan gick vidare! Hurra! Det är mina grabbar det. Tre av dem har jag jobbat med i olika sammanhang och de är härifrån länet. De spelar 50-tals rockmusik och det svänger som sören. Jättekul!

Sedan åkte vi på TD mediakongress på Viking line med en massa trevliga människor. Thomas fick då tillsammans med sin låtskrivarpartner Lasse motta en platinaskiva för sin medverkan på Larz Kristerz senaste platta. Det är inte kattskit det! Och så spelade Nisse Hellberg och det är inte heller så dumt.

Thomas hade fixat så att jag fick gå på spa och få en helkroppsbehandling med peeling, oljemassage och ansiktsbehandling. Jag är mjuk som en barnrumpa nu. Överallt! Det kändes lyxigt och skönt efter allt flyttlådekånkande.

Men det också underbart att komma hem. Hem, hem ljuva hem. Det var så jag längtade efter att få gräva runt i en flyttlåda hela resan.

Mera bilder kommer imorgon men här är en glad en!

Kommentarer

Populära inlägg