Final och mingelmys

I helgen har jag varit uppe på finalen i Dansbandskampen och hurra, mina vänner i The Playtones vann! Med mig denna gång följde min systers man Rolf.På minglet efteråt togs alla dessa bilder. Stefan och resterande Playtones var glada, stolta, ödmjuka och överraskade vinnare. Jag kan faktiskt skryta med att jag tippat rätt vinnare båda säsongerna. Håhåjaja!

Jag hade också min helt nysydda klänning på mig och jag fick komplimanger för den hela kvällen. Det var ju kul. Nästa tillfälle blir på julafton, tror jag. Finns ingen riktigt bra bild där man ser hela dock.Här pratar vi med Peter (Larz Kristers, fjolårets vinnare) och det var ju himlans synd att inte hans Linda var med. För jag har förstått att hon hemskt gärna hade viljat vara det.Annelie Rydé var där och minglade.Thomas tillsammans med sina jurykollegor.Och syrrans man Rolf fick tillfälle att träffa Melissa. Det är int' dåligt det.Och sist men verkligen inte minst. Lyssna och njut. Det svänger ju!


Kommentarer

Populära inlägg