God Jul!Nu vill jag bara önska er, kära läsare, nya som gamla, en riktigt God Jul!

Det är första julen i vårt hus, och den första gången som hela stora familjen kommer till oss för att fira. För här får alla nämligen plats!. Jag är minst av 5 syskon varav flera har barn. Så vi blir rätt många. Vi kör knytvarianten för att det inte ska bli så jobbigt för någon.
Jag ser fram emot att få umgås och mysa med hela familjen och jag har faktiskt hunnit röja undan och fixa det mesta trots av vi bara bott här i 1,5 månader. Hurra.

Kram och sköt om er!

Kommentarer

  1. Hittade din sida när jag kikade på Thomas blogg. Vilket underbart hus ni har! Trevlig blogg med mycket inspiration att hämta till allt från hus till kläder. Och så är ni ett väldigt vackert par.

    /Anna

    SvaraRadera
  2. du är så söt, tycker du är himla lik charlotte i satc!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg