Lycka!

Inatt hittade Sixten hem igen!

Jag hade tejpat upp kattluckan i hopp om att han lättare skulle hitta in. Under natten vaknade jag av att det pep lite i rummet bredvid. Och, lycka, det det var Sixten som kommit hem igen efter 3 1/2 dygn. Hungrig som en varg, kelen som en gris och luktades som en häst (förmodligen hade han hållit till hos grannen som har hästar). Efter han fått mat låg han sedan bredvid mig i sängen igen hela natten spinnandes som en spinnrock. Om jag innan inte kunnat sova för att han var borta, kunde jag nu inte sova av lycka för att han återvänt.

Kommentarer

 1. Vad glad jag blir! Lilla Sixten...

  SvaraRadera
 2. Vilken lycka! Ge honom sill!

  SvaraRadera
 3. Oh, vad roligt! Och vad glad han ska vara att ha hittat hem igen.

  SvaraRadera
 4. SHIIIT VAD GLAD JAG ÄR FÖR DIN SKULL!!!
  Tack gode gud!!! :D

  SvaraRadera
 5. Oj då! Vad skönt att han hittade hem!!! Kollade lite äldre inlägg, vad mysigt ni har det! Jag vill också flytta...

  SvaraRadera
 6. Oj så roligt att er lille kille kommit hem igen. Jag kan tro att du mår gott när han ligger o spinner intill dig.

  SvaraRadera
 7. Åh, gud så skönt att höra det! Jag har flera gånger tänkt på dig och Sixten. Verkligen fint att höra att han hittade hem igen.

  SvaraRadera
 8. Vad skönt! Förstår att det måste varit jättejobbiga tre dagar.

  SvaraRadera
 9. Å vad roligt! :) Blev jätteglad! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg