Röd långklänning

Jag kunde inte låta bli. Jag som skulle ha blogguppehåll för hälsans skull. Men nu när jag nästan gjort klart i klädkammaren kunde jag ändå inte låta bli att blogga lite.

Idag har jag haft julkonsert med mina gubbar i Åhus Swingorkester och igår testade jag olika klädval i klädkammaren. Det är lyxigt med ett helt rum tillägnat kläder och jag trivs verkligen där. Dessutom finns det möjlighet att sitta där och sy. Hurra. Det är som en dröm. Ska ta flera bilder snart så ni får se. Man kan se Thomas kostymhörna i bakgrunden.

Den klänning jag bestämde mig för på julkonserten är denna på bilden. Det var rätt längesedan jag sydde den och jag överväger att kanske lägga till en ärm framöver. Det finns detaljer som inte framgår av bilden, den släpar lite där bak och det är lite fina veck i ryggslutet.Ps. Kolla raringen till vänster i spegelbilden :)

Kommentarer

  1. Gud så elegant! Och ett helt rum till sina kläder. Mina kläder får dela skrubb med peters fotoutrustning, gamla filtar, 700 nummer av aftonbladet, alla scrapprylar, dammsugaren osv osv..

    SvaraRadera
  2. Så tjusigt! Både klänningen och själva klädkammaren. Jag vill ha båda^.^

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg