Helgens vedermödor

Jag har varit dansbandsänka i helgen.
Det betyder att Thomas har varit iväg på uppdrag i dansbandsvärlden och jag har varit hemma med katten och haft hela huset för mig själv. Jag har fnulat med både den ena och det andra.

Hela lördagen tillbringades vid symaskinen. Jag har bland annat sytt en blommig klänning. Den är inte helt klar för jag hade inga knappar hemma.

0124-klanning
Jag har dessutom livat upp en tråkig gammal loppispuff med en stuv rött sammetstyg. Den står nu i klädkammaren.

0124-puff1
0124-puff2
Och gjort en tapettavla till väggen där skoltavlan hängde förr när här var skola. Jag blev så förälskad i tapeten med magnolior från Ashford House. Innan jag klistrade upp tavelfonden klippte jag ut och mönsterpassade alla tapetlängderna.

0124-tapetgolvet
Et voila! Så här blev det. Ikeabyråerna är kanske inte det mest fantasifulla i världen men de sväljer huuur mycket som helst. Alla filmer, cd-skivor, sällskapsspel och lite till. Det är super!

0124-tapethela

Jag kan faktiskt inte se mig mätt på tapeten. Älskar den.

0124-tapetdetalj

Sixten har hela tiden varit där jag varit. Var ska sleven vara om inte i grytan, säg?

0124-sixten

Jag har också hunnit med söndagsmiddag med mina föräldrar på gården, hälsat på min bror med familj och besökt ett loppisställe. Där lyckades jag hitta ett fint, gammalt gustavianskt vitrinskåp (precis ett sånt jag letat efter men för en bråkdel av pengarna) och en fin bordslampa. Hurra! Bilder kommer när jag har hämtat grejerna.

Puss och kram

Kommentarer

  1. Vad fint det blev med skoltavlan!

    Du har en award att hämta hos mig om du kikar in! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg