Krönika 2009, del 1 januari-april

Januari

Vi var i Norrbotten på några härliga dagars uteaktiviteter. Skotertur, korvgrillning följt av älgköttssoppa och värme. Sigge var vår vildmarksvärd under dessa aktiviteter. Det var så kallt att jag nästan krackelerade. Men ack, så vackert.Dessutom fick vi bo hos Boel som körde oss på tur över isen med bilen.Februari

I februari hade jag ingen egen kamera. Den dog i kylan i Norrbotten och hade skickats på reparation. Däremot lånade jag en till när jag var pressackrediterad till melodifestivalen. Men det togs mest bilder på de medverkande.Mars

I mars började jag blogga. Först på egen domän men efter någon månad gick jag över till blogspot.

Vi firade våra födelsedagar med multipla kalas och jag blev en hejare på att göra pavlova, muffins och stek.

Vi var på musikal och såg The producersVi gick på en massa festerJag sydde en hel del och Sixten var alltid i centrum.Han ville vara med precis överallt.April

Kalasandet fortsatte i april när det var familjens tur att komma. Lille Tom var liten, liten. liten då och lite rädd för sina fastrar.Vi var ute och dansade, bland annat till Stefan 'Boppin Steve' Jonasson i Playtones.Sixten hittade en ny favoritleksak; min dammvippa.


Och jag var ute och uppträdde med swingbandet...


... och med mina musikalvänner.


Jag sydde en hel del.Och våren kom med sina knoppar!Och vi grillade ute för första gången. Det var jättekallt.

Kommentarer

Populära inlägg