Sista detaljen…

… som jag nämnde i sovrumsinlägget är klar. Det sista piffet.

I somras berättade jag om ett gammalt fint dockskåp jag hade. Det var väldigt slitet och tapeterna flagnade i det. Nu har jag fixat till det med spackel, ljusblå färg och ny tapet. Tills vidare används det som liten hylla i sovrummet. I framtiden kanske ett barn kan leka med det. Rent teoretiskt, alltså.

sovrummet5

Klockan gjorde min farfar när han levde. Han gjorde stora moraklockor men detta är en mini-moraklocka och alla barnbarnen fick en varsin. Igår vred jag upp den men tickandet var så högljutt så jag fick lägga den under en kudde för att kunna sova. Men fin är den.

sovrummet6

Ramen behöver inget motiv eftersom väggen i sig är så vacker.

sovrummet7

Kommentarer

  1. Åh, så ljuvligt vackert... Jag älskar alla fina detaljer som den snirkliga ramen och dockhus-bokhyllan... en mycket fin användningsidé för dockhus! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg