Blommig klänning

Det här är en klänning jag sydde för inte allt för länge sedan. Jag fick kämpa med kragen och jag borde gjort en toile först. Det var små storlekar. Men tyget är underbart och passar en sådan här 40-talsdoftande klänning perfekt. Om jag råkar tappa något kilo innan sommaren kommer den att sitta perfekt.
flower1


This is a dress I finished not so long ago. I struggled with the collar and I should have have made a toile first because it turned out the sizes were small. Still, the fabric is perfect for a dress like this. If I should happen to lose a pound or two before summer it will fit me perfectly.

Kommentarer

  1. Jag vågar nästan inte sy något utan toile numera efter att ha förstört en del fina tyger. Men det kanske hör till i början å andra sidan :) Men klänningen ser fin ut, underbart blommig.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg