Effektivt trött

anna
I helgen har jag…
♥ Sytt klart en klänning som faktiskt blev jättebra. Perfekt modell. Bilder kommer…
♥ Börjat på ännu en klänning i samma modell som blir svart-vit-randig. Nu när den andra blev så bra.
♥ Jobbat som fotograf till tidningen Får jag lov.
♥ Gjort radioenkäter/intervjuer till P4 Dans för första gången. Det var kul att springa runt som radioreporter.
♥ Jobbat på ett videobildspel till en danstävling.

Ungefär så.
Nu ska jag sick-sacka lite på klänningen jag just började på en stund.


This weekend so far I have finished a new dress that turned out great. Pictures on the way. I have started on a new striped dress, same pattern. I have worked as a photographer for the Magazine “Får jag Lov”, made som radio interviews for P4 Dans and started on a video presentation for a dance show.

Kommentarer

Populära inlägg