En liten besökare

Vi hade en liten besökare hemma hos oss härom veckan. Jag har sällan sett en mus så välmående, tjock och med så blank päls. Snäll som jag är, så köpte jag inte en sådan där fälla där musen kläms ihjäl utan en där han kan äta gott och sedan bli utsläppt. Så nu befinner sig vår husmus på äventyr i den stora vida världen. Jag hoppas det går bra för den. Han kommer säkert tillbaka.

visitor


We got a small visitor some days ago. Jag have seldom seen such a healthy mouse. As I am a kind person I didn’t get one of those traps that kill the mouse. I got one where the mouse can eat well and then be set free. So now our little house is out in the world on new adventures. I hopes everything works out. He will probably return to us.

Kommentarer

  1. Den var ju söt! fast det är inte så kul att ha dem inomhus.

    SvaraRadera
  2. Hittade precis hit, vilket trevligt ställe, jag tror minsann att jag ska tipsa lite om detta på min blogg.

    SvaraRadera
  3. Vad gör katten när sådana "sötingar" kommer in?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg