Fångklänningen

Här har ni den, min senaste skapelse. Tyget är från IKEA och modellen är Vogue Easy V8555. En enkel modell till och med för mig som är mönsteranalfabet. Jag ser ut som en gammaldags fånge men som en kul detalj är fodret rosa och även innerfickorna.
Vad tycker ni?
blacknwhite1
blacknwhite3blacknwhite2blacknwhite4
blacknwhite5


Here it is, my latest creation. The fabric is from IKEA and the pattern is Vogue Easy V8555 which was pretty easy even for me. I look like an old time prison escapee. A fun detail is that the lining and the inside pockets are pink.
What do you think?

Kommentarer

 1. herrehud vad fint! åh som jag önskar att jag sydde sådär fint! heja dig! :D

  SvaraRadera
 2. Va fin du är!! Klänningen är underbar.

  SvaraRadera
 3. Så fiiin! Ärtig och pigg! Och modellen är väldigt smickrande.

  SvaraRadera
 4. Åh DET var bland de vackraste klänningar jag någonsin sett! Jag vill genast ha en likadan! Och jag som redan satt och trånade efter den blåblommiga i inlägget ovan.. Förutom Skånes loppmarknader måste jag alltså ta mig för att börja sy.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg